Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Όποιος ενδιαφέρεται...

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
(μου το στέιλανε με μέιλ...θεώρησα ότι δε θα βλάψει να το δημοσιεύσω εφόσον είναι για καλό σκοπό...)


Αν μπορούμε να ανακουφίσουμε έστω και ένα μικρό μέρος απο τον πόνο και
την καταστροφή ας το κάνουμε τώρα, άμεσα. Δύο κοπέλλες μάζεψαν χθες νερό, τρόφιμα και φάρμακα και τα πήγαν στον Καϊάφα, σε έναν απο τους τόπους της καταστροφής. Τα παρέδωσαν σε ένα σώμα προσκόπων που έστησε καταυλισμό για να φιλοξενήσει τους άστεγους. Άλλοι συμπολίτες μας
άρχισαν να κάνουν το ίδιο. Ας κάνουμε κι'εμείς το ίδιο άμεσα. Για όσους δεν μπορούν να κατέβουν οι ίδιοι αλλά θέλουν να βοηθήσουν, ας έρθουν σε επαφή μαζί μας. Μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης:

1) Εμφιαλωμένο νερό,

2) Χυμοί φρούτων,

3) Γάλα υψηλής παστερίωσης,

4) Τρόφιμα που αντέχουν (Ζυμαρικά, ρύζι, κονσέρβες, φρούτα, λαχανικά)

5) Φάρμακα (Κολύρια, αναλγητικά)

6) Ρούχα και εσώρουχα


Θα τα στέλνουμε ΑΜΕΣΑ στους τόπους της καταστροφής με αυτοκίνητα που
θα φεύγουν μόλις γεμίσουν. Δεχόμαστε και διαθεσιμότητα αυτοκινήτων και οδηγών για τις αποστολές.

Τόπος συγκέντρωσης: Θέατρο ΡΟΕΣ, Ιάκχου 16, Γκάζι,

Τηλ. επικοινωνίας: 2103479426


6 σχόλια:

Είδωλο είπε...

Γι αυτο σε εχω ερωτευτει!

sikia είπε...

Και εγώ, και εγώ!

Fish-bait είπε...

Μπράβο καλό μου. Να μία πολύ καλή και επικοδομητική κίνηση! Σμμμμμμμμακ! :0)

guerrero7,62 είπε...

να δεις σαβουρα και ληγμενο τροφιμο που θα μαζευτει..
θυμαστε τα κοκκινα string στα θυματα του τσουναμι?

revqueer είπε...

Πολύ καλά έκανες και το δημοσίευσες!

Paranoia είπε...

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, στην μνήμη των νεκρών και των χαμένων, στην ελπίδα μιας διαρκούς και μόνιμης διαμαρτυρίας για προστασία και αναγέννηση.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, οχημάτων, εργασιών, σκέψεων, θορύβων όρθιοι και σιωπηλοί όπου βρεθούμε να αφουγκραστούμε τους ήχους της γης.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, όλου του συστήματος, οικονομικού, πολιτικού, εργασιακού, επικοινωνιακού να δείξουμε ότι δεν είμαστε πολλοί, είμαστε όλοι, που πενθούμε, ελπίζουμε και συμπαραστεκόμαστε ενεργά.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, να παγκοσμιοποιήσουμε το δικό μας μήνυμα σε όλο το πλανήτη στέλνοντας το μήνυμα για συμμετοχή την ίδια ώρα Ελλάδας σε όλο τον κόσμο σε όλες τις γλώσσες.

Μήνυμα για SMS και email

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ Α-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Διαδώστε την προσπάθεια με sms και email στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε απλούς πολίτες , Μ.Μ.Ε., Οργανώσεις. Όποιος μπορεί ας το μεταφράσει . Να γίνει μήνυμα σε όλες τις γλώσσες του κόσμου μιας κοινής αφετηρίας, μιας κοινής προσπάθειας, μιας κοινής νέας αρχής.

Περισσότερα και συντονισμός δράσης στο http://manosnik.blogspot.com/


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ