Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008

Πρόσκληση σε πάρτι!!!

Μια απ' αυτές τις ημέρες είστε όλοι καλεσμένοι στο μεγάλο πάρτι αποχαιρετισμού που θα γίνει προς τιμή μου, λόγω της κατάταξης μου στα ελληνικά στρατά!!!

Το πάρτι θα ξεκινήσει από νωρίς και μέχρι τις 21:00 το αργότερο θα πρέπει να έχουν παρευρεθεί όλοι. Θα είναι καλεσμένα ονόματα από όλη την αφρόκρεμα της Αθήνας και των περιχώρων και στις 21:30 (αφήνω ένα περιθώριο ώστε να μην υπάρχει δικαιολογία) θα κάνω την εμφάνιση μου εγώ.

Και επειδή το θέμα του πάρτι είναι "Join the greek army" έχω φροντίσει τα ρούχα μου να είναι όλα παραλλαγή, αλλά σε πιο τρέντι (καμπαρτίνα, κασκόλ, Κάπρι και γιλέκο) δίνοντας έμφαση στο μαλλί που θα έχει επιμεληθεί ο Εθνικός κομμωτής Σούλης (ακολουθεί φώτο)!!!


Θα κατέβω θεαματικά τις σκάλες ενώ απ τα ηχεία θα ακούγεται το "Εσεητζί-εηπιόου" (s.a.g.a.p.o) του Μιχάλη Ρακιντζή ώστε να μου δίνει τον ρυθμό. Στο μεταξύ θα ανοιγοκλείνω το δεξί μου μάτι ώστε όταν κατέβω και το κεφαλόσκαλο, να πέσει τρελό χειροκρότημα.


Τότε θα βγάλω ένα πολύ μικρό λόγο που που πάνω-κάτω θα λέει "μπαίνω φαντάρος" και θα είναι η ώρα πλέον να περάσουμε στο καθιστικό όπου έχω ήδη φροντίσει μήνες πριν να "κλείσω" τα Κατσαμπάκια για να μας διασκεδάσουν μέχρι το ξημέρωμα.

Στο ενδιάμεσο, θα υπάρχει άφθονο φαγητό χρώματος χακί ( δηλαδή φακές! <- ...ειλικρινά δε μου ήρθε άλλο στο μυαλό!) και διαγωνισμός χορού lambada με υποδείξεις από την Μαρία Ιωαννίδου!

Φυσικά θα υπάρχει και ειδική αίθουσα που θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία Οι φανταρίνες με την Ευγενία και τον Ταγματάρχη Αδάμαστο και σε ρόλο guest τον Στάθη Ψάλτη, ώστε να διασκεδάσουν όλοι!

Σας περιμένω όλους!!!

ΥΓ. Αφιερωμένο... αρκεί να αντικαταστήσεις τη λέξη shoulder με τη λέξη soldier!!!
Ευχαριστώ !!! :)

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2008

Going Commando...

Ευπειθώς αναφέρω πως σε λίγες μέρες από σήμερα θα φοράω μόνο χακί, εκτός από Σαββατοκύριακα και αργίες που θα το "σπάω" με λίγο ροζ.

Και πρέπει να προλάβω να κάνω τόσα πράγματα...


Να ψωνίσω, να πάω για ιατρικές εξετάσεις, να κάνω πλύση εγκεφάλου απ' όλες τις συμβουλές που έχω ακούσει που ξεκινάνε με το "Ήταν φρικτά..." για να καταλλήξουν στο "αλλά θα περάσεις ωραία", να μάθω καινούριες λέξεις (και συγκεκριμένα αρχικά λέξεων - ή μήπως να πω α.λ.?) ώστε να μπορώ να συννενοηθώ, και να αποστηθίσω τα λόγια από το παρακάτω τραγουδάκι - σε περίπτωση που πάμε πεζοπορία - πάντα χρειάζεται ένα εμψυχωτικό τραγούδι...!!!

(Πάμε όλοι μαζί...)
Πάντως, αν θέλει κανείς να έρθει είναι ευπρόσδεκτος.

Έμαθα ότι αν θες να πάρεις κάτι μαζί σου στο στρατό, το κρύβεις απλά σε κάλτσες και έχω ήδη συννενοηθεί με την κυρία που έρχεται μια στις τοσες και καθαρίζει το σπίτι να της φορέσω μια κάλτσα στο κεφάλι και να έρθει να μου στρώνει το κρεβάτι, να μοιραζόμαστε τις σκοπιές και να παίζουμε ξερή και τόμπολα!

Θα είναι φρικτά... αλλά εσύ θα περάσεις ωραία! :Ρ